Ön nincs bejelentkezve
Számítógépek felügyelete, karbantartása, távfelügyelet, weblap karbantartás

Letöltések (karbantartás)

Microsoft Fix It

Microsoft Fix It

A Windows 7-be építette be először a Microsoft azt az öndiagnosztikai modult, amely egyszerűbb hibák automatikus orvoslását teszi lehetővé az operációs rendszerben. Tipikusan ilyen az, amikor véletlenül le van némítva a hang, a felhasználó pedig nem tudja, miért nem szól semmi, esetleg miért nem működik az internet. A Fix It ezeket a funkciókat a Windows Vista és az XP operációs rendszeren is elérhetővé teszi a Windows 7 javítómechanizmusát, amitől csodát nem kell várni, de egy számítástechnikához keveset konyító felhasználónak komoly segítséget nyújthat, mert például kiürítheti vele az ideiglenes fájlokat a winchesterről.
Revo Uninstaller Pro

Revo Uninstaller Pro

A Revo Uninstaller segít eltávolítani a számítógépünkre telepített szoftvereket, és megtisztítja a rendszerünket a uninstallálás után a gépünkön marad adatoktól, valamint számos egyéb eszközzel segíti az operációs rendszerünk tisztán tartását.
WinXP Manager

WinXP Manager

Az operációs rendszer minden szegletét tisztántartja. A legösszetettebb rendszertisztító alkalmazás. A regisztrációs adatbázist naprakészen tartja, kezeli és kézbentartja az indításokat, optimalizála az XP-t. Nem kell külön alkalmazásokkal bajlódni, a WinXP Manager minden házimunkát elvégez.
Microsoft Diagnostic and Recovery Toolset

Microsoft Diagnostic and Recovery Toolset

Egy csomag, amely diagnosztikai és helyreállító eszközök tucatját tartalmazza. Ezen eszközöket egy CD/DVD-ről futtatható Windows alól érhetjük el, így az operációs rendszerünk teljes romba dőlésekor is használható.
Ultimate Boot CD

Ultimate Boot CD

Az Ultimate Boot CD segítségével 20 lemez helyett egyetlen CD-ről indíthatók a programok. Tartalmazza többek közt az alábbi alkalmazásokat: PC Inspector e-maxx, PC Inspector Clone Maxx, F-Prot Antivirus, the DOS-variant of AIDA, MEMTEST86, Windows memory diagnostic, Partition Resizer, HDClone, SeaTools Disc Diagnostic, Drive Fitness Test vagy a NTFS Reader (DOS).
Recuva

Recuva

Visszaállítja a törölt file-okat a merevlemezről, vagy egyéb adathordozókról. A Recuvát a népszerű CCleaner fejlesztői készítették. Ez a program azonban a törölt file-okat (könyvtárakat) képes visszaállítani a file-rendszerből, vagy a "deep scan" opcióval a merevlemez vagy memória kártya szektorait átvizsgálva - elemezve, és a szektor információk alapján felépítve. Célszerű külső (USB stb) eszközt felcsatolni a visszaállított file-ok cél tárolójaként, hogy az eredeti adathordozó információi ne módosuljanak, míg valamennyi visszahozható információt nem mentettük le. Ez is freeware mint a ccleaner, és legalább olyan hatékony tapasztalatom alapján. Fájlrendszer sérülések akaratlan törlések esetén használható. Megítélésem szerint a ccleaner fejlesztőitől megszokott átgondolt, komoly háttér tudással és precizitással készült.
Defraggler

Defraggler

Installáció nem szükséges. Egyszerűen vezérelhető, ikont kiküldöd az asztalra, ha úgy gondolod elindítod. Töredezettségmentesít meghajtót, könyvtárat, sőt fájlokat is. Ingyenes, egy fájl- tehát nem szemetel, rendben tartja a meghajtókat, könyvtárakat, fájlokat. Gyors, ügyes és kevés memóriát fogyaszt.
COMODO System Cleaner

COMODO System Cleaner

A Comodo System Cleaner a rendszer teljesítményét, biztonságát, illetve stabilitását növelő karbantartószoftver, amelyek lehetőségeit és fontosabb szolgáltatásait a Clean-up és Utilities főmenük segítségével érhetjük el. Ezek a Registry Cleaner, Disk Cleaner, Privacy Cleaner, System Settings, System Information, Autorun Manager, File Checksum Calculator, ahol extra szolgáltatások. valamint plusz menük segítségével finomíthatjuk a rendszervizsgálatot, beállítást, tisztítást.
Free Registry Defrag

Free Registry Defrag

Windows-unk működése közben adatokat ír a rendszerleíró adatbázisba. Ezen adatok nagyrésze eltávolításra is kerül, űrt hagyva maga után. Ez a töredezettség lassabbá teszi a Windows rendszerek működését. A Free Registry Defrag nem tesz mást mint felméri a töredezettséget, a tennivalóit, majd töredezettségmentesíti a rendszerleíró adatbázis. Ezek után már csak újra kell indítani a számítógépet és élvezni a gyorsulást.
Wise Registry Cleaner

Wise Registry Cleaner

A hiba keresője gyors és biztonságos. A regisztri egyes szekcióiban külön-külön is kereshetünk. Futás végén megjelöli melyeket biztonságos s melyeket nem, eltávolítani, javítani.
CCleaner

CCleaner

A CCleaner egy elég alapos rendszertakarító, hibajavító alkalmazás. Foglalkozik az Internet Explorer, Firefox és egyéb böngészők, programok "szemeteivel", a rendszer működése közbeni minden ideiglenes fájllal, bejegyzéssel, a rendszerleíró adatbázis hibáival, programok eltávolításával, indításával stb.
Disk Cleaner

Disk Cleaner

Egyetlen ablakból áll a program, melyben kiválaszthatjuk, hogy mely elemeket szeretnénk törölni. A lehetőségek között szerepel többek között az átmeneti állományok törlése, több böngésző gyorsítótárának ürítése és az előzmények törlése.
EasyCleaner

EasyCleaner

Egy program, mely átkutatja a rendszerleíró adatbázist és törli az olyan bejegyzéseket, amik sehová sem mutatnak. Törli a felesleges fájlokat és a "duplikátumokat", azaz az olyan fájlokat amik többször jelen vannak a rendszerben, de csak helyet foglalnak. Szoftvereket távolíthatunk el segítségével, törölhetjük a szintén sehová sem mutató parancsikonokat, informálódhatunk a emezhasználatról, leállíthatunk automatikusan induló programokat.
nCleaner second

nCleaner second

Ingyenes merevlemez karbantaró program a hagyományos registry-takarító és automatikusan induló programokat kezelő funkción kívül néhány tuningbeállítást is tartalmaz.
Glary Utilities

Glary Utilities

Tisztítás, javítás, optimalizálás, adatbiztonság, fájlok és mappák, valamint rendszereszköz menük közül választhatunk az ingyenes használható segédprogramban. Tisztítás: lemez, regisztrációs adatbázis, parancsikon javítás, programeltávolítás. Optimalizálás: indítópult kezelés, memória optimalizálás, helyi menü kezelés. Adatbiztonság: nyomeltüntetés, fájlzúzó, fájl undelete, fájl kódoló és dekódoló. Fájlok: meghajtó elemzés, ismétlődő fájlok, üres mappa kereső, fájl darabolás és egyesítés. Rendszereszközök: folyamatkezelés, Internet Explorer segéd, Windows szabvány eszközök.
HDCleaner

HDCleaner

A HDCleaner egy ingyenes merevlemez optimalizáló program, mely letakarítja a winchesterről a nem használt ideiglenes fájlokat ezáltal értékes helyet szabadítva fel. A tisztogatás alól kivonhatók rendszermappák.
Regseeker

Regseeker

Sokoldalú rendszerprogram, melynek különlegessége a programok visszavonása (unistall), illetve a rendszerleíró-adatbázis optimalizálása. A program még számtalan Windows beállítási lehetőséget tartalmaz.
HwInfo

HwInfo

A HWiNFO rendszeresen frissített hardverazonosító és benchmark program. Nyugodtan leírható róla, hogy „platformfüggetlen”, hiszen az ingyenes HWiNFO32 a Windows minden verzióján elfut, a 9x-től a 7-ig mindenen, beleértve a 64 bites változatokat is, ráadásul még telepíteni sem kell.
Memtest86

Memtest86

Memória teszt.

Unknown Device Identifier

Az Unknown Device Identifier egy összetett eszközkezelő, mely segít a helyes driver megtalálásában. A Windows Device Manager-ben a sárga kérdőjel sok fejtörést okozhat.Az Unknown Device Identifier-rel megjeleníthetjük az összes eszköz gyártóját, sorozatszámát, típusát, így sokkal könnyebb a megfelelő drivert megtalálnunk.