Ön nincs bejelentkezve
Számítógépek felügyelete, karbantartása, távfelügyelet, weblap karbantartás

Letöltések (segédprogramok)

VirtualBox

VirtualBox

A VirtualBox segítségével több operációs rendszer futtatható a már felinstallált operációs rendszeren belül. Legyen szó Linux Windows alól való futtatásáról vagy akár fordítva – a nyílt forráskódú VirtualBox lehetővé teszi a kettő szinkron használatát. A program specialitása az adatmentés: ha hibát talál, egyből jelzi azt. Rámutat a problémás fájlokra és segít növelni a rendszer teljesítményét. A VirtualBox kezelése egyszerű, ingyenesen letölthető, de mégis professzionális.
Hamachi

Hamachi

A Hamachi egy virtuális hálózatot létrehozó program, mellyel hozzáférhetünk a másik számítógép fájlaihoz, nyomtatójához stb. A Hamachi képes úgy virtuális hálózatba kötni kettő vagy több számítógépet az interneten keresztül, mintha azok hagyományos helyi hálózatra lennének kötve, és minden a helyi hálózaton működő funkció ezen is működik. A két gép közt létrejövő kapcsolat erősen titkosított, harmadik személy nagyon nehezen férhet hozzá. Továbbá rengetegen használják online játékokhoz, melyek tökéletesen működnek ezzel a programmal. A Hamachit mindazoknak érdemes letölteni, akik szeretnének gyorsan és könnyen virtuális hálózatot létrehozni.
Navicat for MySql

Navicat for MySql

A Navicat MySQL egy jó és könnyen használható adatbázis karbantartó, és intéző eszköz. Még a szakértő felhasználóknak is elég funkciót kínál a program, de elég könnyen használható kezdőknek is. A fejlesztő honlapján elérhető a LITE verzió, ami egyéni használatra ingyenes. A program különleges funkciója, hogy összetett SQL-szerver kapcsolódást, és kódkiegészítést kínál.
phpMyAdmin

phpMyAdmin

Amennyiben webszerverünkön PHP nyelvet használunk, a phpMyAdmin segítségével egyszerűen tudjuk kezelni a futtatott adatbázisainkat böngészőnkön keresztül. Hozzunk létre, módosítsunk, frissítsünk, töröljünk, táblákat és mezőket a szimpla kezelő felület segítségével vagy akár használjunk a már jól ismert SQL szintaxisokat ezen feladatokra. A letölthető csomag több operációs rendszerre is használható. Ha valaki már feltette magának a kérdés, hogy pl. "hogyan javítsam ki a nyelvi kódolás hibáit az SMF fórumban", valószínűleg örömmel fogja eltölteni, hogy ezen kezelő felület alól ez igen egyszerűvé válik. Csak keressük ki az adott táblákat és módosítsuk a kívánt - egyszerre természetesen több elem is bejelölhető - értéket és már végeztünk is. A program használatához nem szükséges az SQL nyelv mélyreható ismerete.
nLite

nLite

Az nLite segítségével az igényeinkhez igazított Windows-telepítőt készíthetünk. Kihagyhatunk belőle minden olyan összetevőt vagy illesztőprogramot, amire nincs szükségünk, viszont beletehetjük a javítócsomagokat, fontos javításokat, foltokat. Az így előkészített készletből ISO képfájlt hozhatunk létre, amiből rendszerindításra alkalmas CD-t írhatunk. Használata egyszerű, csak a varázsló lépéseit kell követnünk. A program használata ingyenes, az XP SP3 integrálása is lehetséges A többi funkció legális használata olykor megkérdőjelezhető, de mindenesetre, rengeteg szabadságot ad a program, így valamelyest elkészíthetjük a mi Windowsunkat, sok időt megspórolva, hiszen nem kell minden telepítés után ezt, azt, amazt még felraknunk. Vigyázni kell, hogy a kód le ne maradjon róla, azt is integrálni lehet a telepítőbe.
Notepad ++

Notepad ++

Notepad++ egy a Windows Notepad-hez hasonlító szövegszerkesztő, de sokkal több szolgáltatással. Számos programozási nyelv szintaxisát támogatja. Notepad++ egyszerű, gyors, könnyen kezelhető, kevés erőforrást igényel. Támogatott programnyelvek: C, C++, Java, C#, XML, HTML, PHP, CSS, makefile, ASCII art (.nfo), doxygen, ini file, batch file, Javascript, ASP, VB/VBS, SQL, Objective-C, RC resource file, Pascal, Perl, Python, Lua, TeX, TCL, Assembler, Ruby, Lisp, Scheme, Properties, Diff, Smalltalk, Postscript, VHDL, Ada, Caml. AutoIt, KiXtart, Matlab, Verilog, Haskell, InnoSetup, CMake. Programozáshoz ideális, legyen szó akár webfejlesztésről vagy alkalmazás írásáról.
Google Map Buddy

Google Map Buddy

Az ingyenes Google Map Buddy beépített böngészőablakában lehetővé teszi, hogy az általunk kiválasztott nyelvű és paraméterekkel elindított Google Térkép alkalmazásban megkeressük a lementésre szánt környéket, akár a Google címkeresőjének használatával is. Ezt követően körbe kell jelölnünk azt a területet, amelynek a képét szeretnénk számítógépünkre menteni, majd meg kell adnunk azt az aktuálisnál mindenképpen nagyobb nagyítási szintet, amelyre szükségünk van. A program eközben kiszámolja, hogy a kijelölt terület a megadott nagyítással mennyi 256×256 pixeles képkockából is fog állni. A Create Map Image gomb megnyomását követően a szoftver letölti a Google szerveréről a szükséges képdarabkákat, majd összeilleszti azokat, levágja a felesleges részeket, végül elmenti az általunk megadott néven PNG formátumba.
Google Chrome

Google Chrome

A Google Chrome egy olyan böngésző, amely a minimalista felületet kifinomult technológiával ötvözve teszi az internet használatát gyorsabbá, biztonságosabbá és egyszerűbbé.
Google SketchUp

Google SketchUp

A Google SketchUp egy 3D tervezőprogram. A SketchUp segítségével a 3D tárgyak körvonala változtatható. A tradícionális CAD programokkal szemben ezt a szoftvert kezdők is használhatják, néhány egyszerű eszköz használatával épületek, házak és gépek 3D képét készítheti el. A hátterek könnyen hozzáadhatók és változtathatók, a kész modelleket pedig a Google Earth-ön publikálhatja.
Google Translate

Google Translate

A Google ingyenes online fordítási szolgáltatása azonnal lefordítja a szövegeket és a weboldalakat. A fordító szolgáltatás a következő funkciókat támogatja: magyar, albán, angol, arab, bolgár, cseh, dán, észt, filippínó, finn, francia, galíciai, görög, héber, hindi, holland, horvát, indonéz, japán, katalán, kínai, koreai, lengyel, lett, litván, máltai, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, thai, török, ukrán, vietnami.
Google Gadgets

Google Gadgets

Google desktop modulok
MSN Live Messenger

MSN Live Messenger

Windows Live – több az egyszerű csevegésnél. A Messenger használatával fényképeket cserélhet, megtekintheti az Ön számára fontos személyekkel kapcsolatos újdonságokat, és természetesen cseveghet!
YouTube Downloader

YouTube Downloader

Töltsön le videókat a YouTube-ról a YouTube Downloader-rel. A YouTube Downloader lehetővé teszi hogy videókat töltsön a YouTube-ról és még sok hasonló oldalról. Csak másolja be a videó URL-jét az erre kijelölt mezőbe és nyomja meg az OK gombot. Miután letöltötte a videót, lehetősége nyílik annak átkonvertálására is az alábbi formátumokra: iPod, iPhone, PSP, mobiltelefon, Windows Media, XVid és MP3.
SendBlaster

SendBlaster

Az internetes marketingkampány általában a megfelelő kapcsolatok keresésével kezdődik. Ám ez csak az első lépés. A hosszú távú siker meghatározója az ügyfelekkel tartott állandó kapcsolat. A sikeres kapcsolat kiépítésének egyik legjobb módja, ha az újdonságokról, aktualitásokról, kínálatokról küldött rendszeres információk révén az alkalmi felhasználó visszatérő, állandó felhasználóvá válik. A Sendblaster egy fejlett levelelezőlista menedzser, amely segítségével kommunikálhat ügyfeleivel és barátaival. Készítsen és küldjön e-mailt, használja a saját adatbázisát, kapcsolja össze a saját web-helyének levelezőlistájával. Az ön professzionális e-mail marketingkampányának beindítása a Sendblaster programmal csupán néhány perc kérdése lesz.
Total Commander

Total Commander

A TOTAL Commander egy nagyon jól használható fájlkezelő a Windows operációs rendszerhez. Rendelkezik a jól ismert DOS operációs rendszer alatt működő (ha valaki még emlékszik rá) Norton Commander hasznos tulajdonságaival, de újabb és újabb verziói egyre jobban kiaknázzák a Windows adta lehetőségeket.
PDF Creator

PDF Creator

Ezzel az ingyenes PDF készítővel könnyedén hozhatja létre és szerkesztheti PDF dokumentumait.
Foxit PDF Reader

Foxit PDF Reader

Gyors és ingyenes PDF-nézegető, amellyel az Adobe Acrobat formátumát használó fájlok megtekinthetők, nyomtathatók. A Foxit PDF Reader egy ingyenes, egyszerű és gyors alternatívája az Adobe Reader-nek. A Foxit sokkal gyorsabban nyitja meg a PDF-eket és rendelkezik egy többnyelvű interface-el is.
OpenOffice

OpenOffice

Ingyenes, nyílt forrású irodai alkalmazáscsomag szövegszerkesztéshez, táblázatkezeléshez, bemutatókhoz, grafikához, adatbázisokhoz és más feladatokhoz.
Mozilla Firefox

Mozilla Firefox

A Firefox segítségével a böngészés egyszerűbb, gyorsabb. A letisztult, átlátható felhasználói felület kényelmes kezelést biztosít.
Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird

A Mozilla Thunderbird levelezőprogram (e-mail kliens), amely a Mozilla projektből fejlődött ki. Ellentétben az eredeti Mozillával, amely egy többfunkciós alkalmazás (webböngésző, e-mail kliens, HTML-szerkesztő, IRC-kliens), a Thunderbird csak levelezésre alkalmas, ezáltal kisebb, gyorsabb alternatívája a Mozillának.
Internet Explorer 8

Internet Explorer 8

Internet Explorer 8. Gyorsaság, egyszerűség, hatékonyabb adatvédelem és hatékonyabb biztonság.
CDBurnerXP Pro

CDBurnerXP Pro

A CDBurner XP Pro egy ingyenes Windows író program. A CDBurner XP Pro képes audio és adat CD-k és DVD-k készítésére, valamint tartalmaz egy CD rippert, melyben lehetõség van a visszajátszáskor a hangerõ beállítására és Iso képeket is készíthetünk vele. .NET 2.0 környezet installálva kell legyen.
Winzip

Winzip

A standardnak számító windowsos tömörítő/kicsomagoló. A ZIP formátumot használja, de gyakorlatilag az összes ismertet képes kezelni. Minden windowsos számítógépen ott van, teljes tudású, felülete könnyen használható.
Winrar

Winrar

A világ egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb tömörítője, amely a RAR mellett megbirkózik a ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z formátumokkal is.

Where Is It

Könnyen használható, de hatékony média katalogizáló program archív fájl támogatással, széles köru keresési képességgel, részletekben gazdag adatbázissal.
Nero Burning Rom

Nero Burning Rom

A legnépszerűbb CD-író és DVD-író segédprogram CD-R, DVD-ROM és CD-RW lemezek írására. Mindenféle módokban ír, a legtöbb cd-íróval remekül együttműködik. A csomag tartalmaz egy CD-borító tervezésére szolgáló segédprogramot is!
Power DVD

Power DVD

DVD-filmek lejátszására alkalmas szoftver, mely a DVD Karaoke, Dolby Surround, AMD 3DNow!, Microsoft DirectShow támogatásával az egyik legnépszerűbb lejátszók közé tartozik.
Deamon Tools

Deamon Tools

DVD- és CD-emulátor, mely egyszerre négy darab virtuális DVD/CD meghajtó emulálására alkalmas.
Java

Java

A csomag telepítése után a számítógép képessé vállik a Java programok futtatására. A csomag megléte szükséges a Mozilla és az Opera programokhoz is, hogy azok a Javas honlapokat is meg tudják jeleníteni. (A Java megléte az OpenOffice.org minden funkciójának kihasználásához sem árt.)
Adobe Reader

Adobe Reader

Tökéletes megoldás kész dokumentumok elküldésére, azok átolvasására és korrektúrázására. Az elkészített PDF fájl tartalmazza az összes képi-, szöveg- és stíluselemet, amit a tervező - illetve a dokumentum készítője - elhelyezett benne.
Adobe Flash Player

Adobe Flash Player

Az Adobe Flash Player animációk megtekintését segíti elő a számítógépen. Segít Flash animációkat tartalmazó filmeket nézni és Flash játékokat játszani a számítógépen.
DirectX

DirectX

A DirectX a Microsoft futtatókörnyezete, megléte elengedhetetlen a különféle multimédiás alkalmazások, háromdimenziós szoftverek és játékok problémamentes használatához.

Port Explorer

Megmutatja a számítógépen az összes nyitott portot, figyeli a hálózati eseményeket.
VoipBuster

VoipBuster

A VoipBuster segítségével ingyenes internetes telefonhívásokat indíthat 30 országba havi maximum 20 órában. A felhasználói interface hasonlít a Skype-éra. Lehetősége van a partnerek figyelésére és Call List szerkesztésre.
Skype

Skype

Azonnali üzenetküldés ingyen, továbbá ingyenes hívásokat kezdeményezhetsz más Skype felhasználókkal és a videótelefonálás is ingyenes Skype felhasználók között.