Ön nincs bejelentkezve
Számítógépek felügyelete, karbantartása, távfelügyelet, weblap karbantartás

Letöltések (vírusirtók)

Nod32 antivírus

Nod32 antivírus

Új, intelligens számítógépvédelem.
Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials

A Microsoft Security Essentials a Microsoft ingyenesen letölthető programja, amelyet egyszerű telepíteni, könnyű a használata és folyamatosan frissíthető, így nyugodt lehet afelől, hogy számítógépe számára a legújabb technológia biztosít védelmet. Egy szempillantással megállapíthatja, hogy számítógépe biztonságban van-e: ha zöld színt lát, akkor minden rendben van - ilyen egyszerű! A Microsoft Security Essentials észrevétlenül és hatékonyan fut a háttérben, így a Windows-alapú számítógépét szabadon, igényei szerint használhatja - megszakítások nélkül és anélkül, hogy a számítógépre hosszabb ideig várakozni kellene.
MSN Virus Cleaner

MSN Virus Cleaner

A Codemonster által fejlesztett, ingyenes és korlátozás nélkül használható MSN Virus Cleaner az egyik legjobb megoldás, ha biztonságban akarunk csevegni. MSN, Yahoo és AOL csevegőkkel is működik. A szoftver használatához (főleg ha Vista felhasználók vagyunk) adminsztrátori jogokra lesz szükségünk, az MSN Cleaner ugyanis nem csak csevegés közben véd: a telepítése után átnézi ez esetlegesen eddig „beszedett” MSN kártékony kódokat is, és ezeket bizony kegyetlenül letörli a gépről.
Windows Defender

Windows Defender

Ingyenes program, amely elősegíti a hatékony munkavégzést, miközben megóvja számítógépét az előugró ablakoktól, és a kémprogramok vagy vélhetően nemkívánatos szoftver okozta lassú teljesítménytől és biztonsági kockázattól.
Windows Malicious Software Removal Tool

Windows Malicious Software Removal Tool

Az eszköz bizonyos gyakori rosszindulatú szoftverekkel (köztük a Blaster, Sasser és Mydoom) történt fertőzést keres a számítógépen, és segít eltávolítani a fertőzést. A Microsoft minden hónap második keddjén a szoftver frissített verziót bocsátja ki.
TrustPort Antivirus

TrustPort Antivirus

A TrustPort Antivirus egy víruskereső szoftver 4 keresőmotorral és antispam funkcióval. A TrustPort Antivirus egy korszerű víruskereső program, kifejezetten a Windows munkaállomások védelmét látja el és sikeresen megszünteti a fertőzéseket. Biztosítja az összes szabványos eszközt, amit egy korszerű víruskereső programnak tartalmaznia kell.
AVG Anti-Virus

AVG Anti-Virus

Páratlan sebesség és szolgáltatás. Vírusvédelem, kémprogram védelem, Web védelem, link vizsgáló.
Trend Micro AntiVirus plus Antispyware

Trend Micro AntiVirus plus Antispyware

Lényeges biztonsági megoldás, amire mindenkinek szüksége van, hogy megvédhesse adatait és bizalmas fájljait.
BitDefender Antivirus

BitDefender Antivirus

Teljes anti-vírus megoldást nyújt a hálózat szinte minden sebezhető pontján: hálózati átjárók, internet kiszolgálók, levelező szerverek, munkaállomások, mobil eszközök.
Panda Antivirus

Panda Antivirus

Alacsony erőforrás igényű, felhasználóbarát védelem a vírusok és a kémprogramok ellen.
Kaspersky Antivirus

Kaspersky Antivirus

A Kaspersky Anti-Virus 2009 a számítógép védelmi rendszerének a gerince. Kártevők széles skálája ellen védi a számítógépet.
Norton Antivirus

Norton Antivirus

A gyors vírusvédelmi szoftver megállítja a vírusokat, a kémprogramokat, impulzusszerű frissítéseket végez. Szolgáltatások: vírusvédelem, kémprogramok elleni védelem, Botnetek elleni védelem, böngészővédelem, internetes férgek elleni védelem, behatolás-megelőzés, Norton Protection System védelmi rendszer, védelem az operációs rendszer és az alkalmazások számára.
Avast! Antivirus

Avast! Antivirus

Az Avast! segítségével hatékony vírusvédelmet valósíthatunk meg. A program automatikusan frissíti magát és a vírusleírásokat az Internetről. Beállítható a beérkező e-mailek automatikus vírusellenőrzése is.
F-Secure Antivirus

F-Secure Antivirus

Ha az F-Secure Anti-Virus 2009 telepítva van a gépünkre, félelem nélkül, nyugodtan használhatjuk a gépünket, nyithatunk meg bármilyen email csatolmányt, vírusfertőzéstől, kémprogramtól, vagy hogy átvegyék a számítógép felett az uralmat, nem kell tartanunk.
McAfee Antivirus

McAfee Antivirus

A azámítógép megszabadul a legveszélyesebb férgektől és vírusoktól. Annak ellenére, hogy a McAfee AVERT Stinger nem ad minden vírus ellen alkalmazható védelmet, komoly előnyt jelent abban az esetben, ha a számítógép már vírusokkal fertőzött.
VirusBuster Professional

VirusBuster Professional

A VirusBuster Professional nemzetközi szinten is elismert, kiemelkedő teljesítményű keresőmotorja az adatbázis alapú módszeren kívül heurisztikus vírusfelismerést is használ, így a megoldás az ismeretlen károkozók ellen is kiemelkedő hatékonysággal bír.
Ad-Aware

Ad-Aware

Káros és bosszantó hirdetési programrészek, kémprogramok, adatgyűjtők és agresszív hirdetések keresésére szolgál ingyenes Ad-aware, műfaja egyik legjobbja.
Trojan Remover

Trojan Remover

Amikor egy általános víruskereső alkalmazás nem találja meg a fertőzött rendszerben megbúvó trójai programot, vagy nem képes azt megfelelően eltávolítani, akkor érdemes a Trojan Removerhez fordulni.
Spyware Doctor

Spyware Doctor

A memóriát, a regisztrációs-adatbázist és a háttértárolókat vizsgálja át a Spyware Doctor: kémmodulok után kutatva (adware, trójai, keylogger, spybot és tracking threats).
Malwarebytes' Anti-Malware

Malwarebytes' Anti-Malware

A Malwarebytes Anti-Malware, egy olyan szoftver, amely segítségével hatástalaníthatjuk a számítógépünkön megbújó rosszindulatú férgeket, melyek képesek akár teljesen lebénítani számítógépünket is. Sajnos, a mai világban nem elég csak a Windows beépített tűzfala, mert a férgeknek több ezer típusa is ismeretes, de ez a program képes felvenni a harcot azokkal. Ráadásul a szoftver teljesen ingyenes!
a-squared Anti-Malware

a-squared Anti-Malware

Hatásos védelem a malware minden fajtája ellen! Trójaiak, férgek, rootkitek, kémprogramok eltávolítója.
AntiLogger

AntiLogger

Manapság, az információ az egyik legértékesebb dolog. A legtöbb információt tárolni kell és a számítógépeken feldolgozni. Ezért egy csomó ember kész arra, hogy a számítógépedhez bármi áron hozzáférjen. Általában ez történik mindenféle rosszindulatú szoftver révén . A Zemana AntiLogger javítja a meglévő biztonságot, megfelelő védelmet nyújt a legújabb kémprogramok, rootkitek, trójai programok, vírusok, Bots, Adware és jelszótolvajok - együttesen ismert nevükön a rosszindulatú alkalmazások ellen. Ez egy többnyelvű alkalmazás.